Välkommen till Hantverkshjälpens AFFÄRSSYSTEM

Vårt affärssystem SPAR TID ger er bättre kontroll och skapar effektivitet.

”Våra intelligenta lösningar bygger på den allra senaste teknologin för att effektivisera er verksamhet. Med funktioner som ger er betydande fördelar genom hela företagets processer, kan vi anpassa och skalbara systemet efter just ert företags behov och storlek. Vi presenterar stolt Sveriges mest omfattande affärssystem för hantverkare.”

Vårt affärssystem licenser och app-verktyg

Licens - användare

kr 995 Månaden
 • 1 användare hela
  systemet samtliga
  21 moduler

Licens - per användare

kr 185 styck per modul / månaden
 • Moduler
 • Incasso
  Kalkul
  Mallar
  Maskin/bilar
  Order
  Personal
  Prognos
  Projekt

Licens - användare

kr 150 styck per modul / månaden
 • Moduler
 • Avtal
  Data-IT
  Ekonomi
  Företagsledning
  Inköp
  Juridik
  Kam
  Marknadsföring
  Projektering

Licens - användare

kr 195 styck per modul / månaden
 • Hantverkar app

Ett  affärssystem med smart funktioner

”Med vårt system har ni full kontroll över er personals möten, information, nyheter, uppdateringar och rapporter. Dessutom erbjuder vi er en inbyggd intranät-lösning som gör det enkelt för alla i företaget att dela och få tillgång till viktig information. Våra smarta funktioner för mötesprotokoll möjliggör en enkel uppföljning och åtgärd av punkter. Med oss blir möten enklare än någonsin.”

Våra Affärsmoduler

Med ett effektivt affärssystem så får ni kontroll över verksamheten och sparar administrativ tid. Hantverkshjälpens affärssystem är skalbart och kan anpassas efter företaget både i storlek och bransch. Vi har skapat ett smart system som gör att flödet i bolaget blir optimerad och ni får det verktyg ni behöver.

Våra moduler följer hela ert företags behov från Ax till limpa. Ni kan enkelt ge rättigheter till olika individer, att ta del av hela eller enbart delar av systemet. Rollerna ni tilldelar ger bättre hantering i organisationen. Som administratör har ni bra överblick. Vi har funktioner för hela företagets affärssystems behov. Fokus är att företaget är en helhet och skall fungera i ett system. Den röda tråden som systemet har gör att det går att länka samman produktion, kalkyl, ekonomi, projektering, företagsledning, inköp, data-it, marknad, juridik, KMA , personal , sälj i en tydlighet som ger ett effektivera företag. Systemet har smarta API-lösningar som pratar med bokföringssystem, banker, tredjeparts leverantörer, inköpsleverantörer och myndigheter.  Ni slipper ha en massa olika system och skapa dyra kostnader, eller funktioner som inte pratar med varandra.