ÄR VI DIN NÄSTA ARBETSGIVARE ?

Var med och skapa ett digitalt varuhus för hantverksbranschen och därmed digitalisera den.

Hantverkshjälpen är branschens främsta projektverktyg för små till medelstora byggföretag. Vi brinner för att göra en verklig skillnad i vår bransch och att förbättra våra kunders arbetsdag. Vår tillväxt är imponerande, och här finns en överflöd av möjligheter för personlig utveckling. Är du nyfiken?

Vad står vi på Hantverkshjälpen för!

Hantverkshjälpen erbjuder mer än bara ett jobb – det är en möjlighet att vara en del av en branschförändring. Våra företagsvärderingar bygger på tre kärnord som genomsyrar allt vi gör: Generositet, Befrielse och Trygghet. Hos oss omfamnar vi digitalisering och den senaste tekniken för att stödja både våra kunder och medarbetare. Välkommen till arbetsplatsen där du aktivt driver och revolutionerar digitaliseringen inom byggbranschen!

Vi skapar mervärde och förändrar hantverksbranschen.

Vi strävar efter att bli Sveriges mest trivsamma arbetsplats. Vårt mål är att skapa ett samarbetsinriktat team där alla medarbetare har möjlighet att uppnå sin fulla potential inom sina områden. Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål, firar våra framgångar och kontinuerligt utvecklas både som individer och som företag. Genom vårt arbete förbättrar vi möjligheterna för små och medelstora företag inom byggbranschen att driva sina verksamheter med framgång!

Vi utvecklar människor:

En mängd förmåner

Som ny medarbetare hos oss är din välmående vår prioritet. Vi ger dig tillgång till en rad förmåner via vår personalportal, inklusive många förmånliga rabatter. Vi erbjuder också företagshälsovård som sätter fokus på din hälsa och välmående. För att hjälpa dig att planera både för nuet och framtiden har vi utformat ett förmånspaket som inkluderar bolånerabatter och rabatter på privatförsäkringar. Dessutom omfattar vårt erbjudande sjukförsäkring och en pensionsavsättning utan kapitalavgifter.

Hos oss trivs du

Trots vår kärlek till vårt arbete är balansen i livet av yttersta vikt för oss. Vi värdesätter flexibilitet och uppmuntrar till ledighet samt flexibla arbetstider för att hjälpa dig hantera vardagens utmaningar. Hos oss finns betydande möjligheter att arbeta på distans eller på platser som passar dig bäst. Din välmående och hälsa är av största vikt för oss.

Stora utvecklingsmöjligheter

Hantverkshjälpen är den utmanande konkurrenten till de stora aktörerna som erbjuder digitala lösningar inom hantverksbranschen. Vi prioriterar kontinuerliga dialoger för att säkerställa att varje medarbetare känner sig hörda och har möjlighet att bidra till utvecklingen av vårt team. Våra medarbetar- och lönesamtal genomförs årligen för att främja kommunikation och utveckling.

Vårt bonus koncept

Vi strävar mot samma mål, och som medarbetare hos oss blir du en del av vårt gemensamma bonusprogram. Kort och gott innebär det att du får en extra månadslön både den 20 juni och den 20 december. Vi utvärderar våra prestationer och mål och delar vinsten oavsett din befattning. Detta ger en välkommen ekonomisk boost både under sommaren och inför julen. Vi tror på att gemensam framgång är den mest givande framgången.

Härligt gäng medarbetare
På våra eleganta kontorslokaler föredrar vi en öppen planlösning som ger möjlighet till avskilda rum och möteslokaler när det behövs. Vi är baserade i Stockholm men har planer på att etablera närvaro runt om i Sverige. En viktig del av vår arbetsmiljösatsning innebär också att vi organiserar olika aktiviteter tillsammans, inklusive afterwork-evenemang, julfester och konferensresor.

Jobbansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan utmana oss och bidra till att vi blir ännu bättre – allt för våra kunders bästa. För att passa in i vårt team bör du vara en ambitiös och ödmjuk individ som ständigt strävar efter att hitta de bästa lösningarna. Som arbetsgivare på Hantverkshjälpen lovar vi en arbetskultur som präglas av öppenhet och möjligheter till snabb tillväxt. Känner du att detta kan vara rätt för dig?

Snabbfakta om Hantverkshjälpen Sverige AB

Grundat: 2019
Ägare: OLM Holding AB
VD: Robert Hellgren
Antal anställda: 10 +
Huvudkontor: Stockholm