Rekrytering​

Vi kan hantverksbranschen och vet vad som behövs. Våra rekryterare är specialister inom området och möter dig med respekt från dag ett. För att utvecklas som bolag eller person krävs rätt förutsättningar. Vi är experter på att lokalisera och analysera behov.Vi är måna om såväl företaget som personalen. Det måste kännas rätt för alla. En trygg anställning medför alltid ett bättre resultat.

Sök bland mängder av lediga tjänster & uppdrag​

Våra tjänster ​ ​

Läs mer om våra priser
och erbjudanden i Produktbladet

Vi erbjuder utöver våra konkurrenskraftiga  rekryteringspaket rekryteringstjänster på timbasis fr. 895 kr/tim.

Kontakta oss idag och boka ett möte!​

BRONS

kr 24 995
 • Ingen uppstartskostnad
 • Rekrytering kollektivpersonal
  3 kandidater inom yrkesrelaterade tjänster via Hantverkshjälpens databas, system samt extern annonsering. Vi bokar in möte före personlig träff.
 • Rapport
  Rekommendation och rapport med CV för respektive utvalda kandidater.
SILVER

kr 39 995
 • Ingen uppstartskostnad
 • Rekrytering tjänstemän
  3 kandidater inom yrkesrelaterade tjänster via Hantverkshjälpens databas, system samt extern annonsering. Vi bokar in möte före personlig träff
 • Rapport
  Rekommendation och rapport med CV för respektive utvalda kandidater
 • Avstämning
  Vi stämmer av med dig efter 1 månad för att se att du är fortsatt nöjd.


Popular

GULD

kr 99 695
 • Ingen uppstartskostnad
 • Rekrytering tjänstemän
  Headhunting 3 kandidater inom yrkesrelaterade tjänster via Hantverkshjälpens databas, system samt extern annonsering. Vi bokar in möte före personlig träff.
 • Rapport
  Rekommendation och rapport med CV för respektive utvalda kandidater. Vi stämmer av med dig efter 1 månad för att se att du är fortsatt nöjd.
 • Omplacering
  Vi hjälper dig omplacera om något inte är bra. Uppföljning och kvalitetskontroll
Bemanning

Kontakta oss idag för att veta mer

Rekrytering

Vi gör hela eller delar av rekryteringsprocessen. 
Se mer i vår produktkatalog

Jobbannonsering

Våra rekryterare är experter på annonsering och når maximal räckvidd

För arbetssökande

Rusta och Matcha, även kallat KROM (Kundval Rusta och Matcha), är ett individuellt extra stöd som erbjuds av Arbetsförmedlingen för att hjälpa människor komma ut i arbete eller studier så snabbt som möjligt.

Genom att välja  Hantverkshjälpens rekrytering som leverantör av Rusta och matcha ger vi dig rätt förutsättningar och stöd hela vägen fram till målet – att du ska få ett jobb inom vår bransch!

Vi hjälper till med ditt CV, intervjuträning, arbetsgivarbesök, klargörande av sökprofil, personliga mål etc. Med vår hjälp kan du hitta och övertyga en arbetsgivare om att du är den som bör få jobbet. Vi är ett bollplank för dig. Din resurs för att hitta dina egna vägar framåt mot ditt eget beslut. Vi gör detta tillsammans med dig och har inget löpande-band-system där du bara är en anonym i mängden. 

Vi har ett stort nätverk inom samtliga hantverksbranscher såsom bygg, transport, industri, städ, entreprenad, service, etc.  Vi kan erbjuda stödet på flera olika språk.