Så här fungerar det!

Skapa ett konto hos Hantverkshjälpen. Lägg in ditt projekt så matchar vi dig mot erfarna företag

Du får meddelanden från våra hantverkare, så du kan jämföra och utvärdera dina offerter i din egen kundportal.

Välj företag, använd avtals-mallar eller lägg in eget och skicka digitalt avtal och signera med bank-id

Använd din kundportal där du kan hantera all administration under projektets gång

Få jobbet gjort av
professionella hantverkare!

Hantverkshjälpen arbetar med alla sorts kunder – privatpersoner, företag och organisationer. Det ska vara enkelt för dig som vill ha ett arbete utfört att få en offert! Ni registrerar er i vårt formulär för kunder. Där är det viktigt att ni beskriver ert uppdrag så noggrant som möjligt och gärna bifogar dokument och bilder.

Det underlättar för leverantören (vår medlem) att lämna en så rättvis offert som möjligt. Som användare i vår portal kommer ni snart att kunna läsa omdömen om våra medlemmar. I portalen får man även bra överblick på de offerter man har fått. Med vår tjänst "Få offert" får ni kontakt av upp till 5 leverantörer. Efter granskning av offerterna och leverantörerna kan ni fritt välja vem ni vill skall utföra uppdraget. Allt hanteras enkelt via kundportalen. Avtal mellan leverantören och kunden signeras digitalt via portalen.

Verifierade hantverkare med gediget kunnande, F-skatt och aktuella försäkringar

Ni kan se kreditinformation från
creditsafe & läsa omdömen

Använd din kundportal under projektets gång och hantera administrationen

Erbjudande!

Som medlem i vår kundportal får ni ta del av rabatter och löpande erbjudande från våra samarbetspartner, som ni kan nyttja till ert hem och hus. Erbjudandet är exklusivt för Er, för att skapa ett trivsamt boende och god miljö.