Våra tjänster!

Hantverkshjälpen är ett digitalt varuhus med alla funktioner och tjänster som behövs för att driva företag framåt. Våra avdelningar levererar tjänster av högsta kvalitet och vår personal är proffs på sin sak. Ni behöver inte längre anlita olika aktörer för att få hjälp, eftersom vi har samlat allt under samma tak. Våra interna tjänster är dessutom kopplade till affärssystemet, vilket avsevärt förenklar den överlappande bolagsstyrningen för er! Det ska vara lätt att driva bolag.

Vårt samlade koncept gör hantering av ditt företag mer kostnadseffektivt och som medlem sparar du timmar varje vecka. Vår service håller högsta klass och ger dig fritid att i stället vårda kunder och utveckla ditt företag. Som Medlem hos Hantverkshjälpen ges möjlighet att nyttja de tjänster som man har behov av, eftersom affärsystemet baseras på moduler som Ni själva väljer. Med Hantverkshjälpens affärssystem slipper Ni exempelvis lägga onödig tid på att leta efter dokument, hantera olika sorters rapporteringssystem eller hantera fakturor genom externa programvaror. Vårt affärssystem stödjer dessutom integrering av externa mjukvaror, som exempelvis bokföringssystem. Vill du veta mer? Klicka vidare eller bli medlem idag!

MEDLEMSKAP
AFFÄRSYSTEM
AFFÄRSNÄTVERK - MARKNADSFÖRING
EKONOMITJÄNSTER
REKRYTERING
IT-SUPPORT
PROJEKTBEVAKNING
INKASSO
FACTORING
FINANSIERING
JURIDIK
UTBILDNING

Bli medlem för 599 kronor/månad!

Bli medlem för 599 kronor i månaden och ta del av kund uppdrag. Som medlem hos Hantverkshjälpen, kan ni ta del av dom projekt som kommer in i systemet. Det finns både företagskunder som privatpersoner, eller varför inte ta del av express jobb som endast kräver budget pris.

Medlemskapet ger er tillgång till rabbatter hos utvalda samarbetsleverantörer, ni kan hantera era offerter och skicka iväg dom digitalt och hantera era kundavtal med digital signering. Faktura modulen och inkassotjänsten kan nyttjas i medlemskapet.

Bli medlem i
vårt affärsnätverk!

Väljer du att bli premium medlem, så hjälper vi dig att nätverk och skapa möjligheter med nya kunder och leverantörer. Du får delta i ett flertal Hantverkarträffar där möjligheter skapas. Vi driver trafik och hanterar din marknadsföring och sociala medier. Du blir det moderna företag som utstrålar kompetens och kvalite.

Billigare och enklare har det inte varit att skaffa sig en sälj och marknadsavdelning och samtidigt få ett affärsnätverk. Vi alla vet att mycket av dom jobb vi har kommer från ens affärsnätverk. Vi ser till att ditt nätverk blir större och leder till affärer.